LOPPUVUODEN SUUNNITELMAT

Kun kuukausi vaihtui joulukuuhun, minulla oli vielä tällöin selvät suunnitelmat loppuvuotta ajatellen: yleisesti jouluun valmistautumista, lahjojen ostamista ja iloista joulupyhien viettoa. Kaikki kuitenkin mureni yhdessä yössä ja joulukuu on ollut kaikkea sitä, mitä en haluaisi kenenkään koskaan kohtaavan. Seurasi välitön romahtaminen.

Olen tällä hetkellä talvilomalla ja palaan töihin loppiaisen jälkeen. Tätä ennen lääkäri totesi minut työkyvyttömäksi ja olen antanut aikaa etsiä itseäni uudelleen rauhassa. Olen viettänyt aikaa paljon yksin sekä perheeni ja ystävieni kanssa. Tänä aikana olen huomannut, että minulla on aivan äärettömän hieno ja upea tukiverkosto ympärilläni ja en olisi yksin tässä prosessissa pärjännyt.

Jouluaaton vietän perheeni kanssa, se ei ole mihinkään muuttunut eikä tule muuttumaan. Pyhäpäiviksi yritän keksiä rauhallista ajanviettoa ystävieni kanssa. Haluan nyt ja jatkossa pyhinä poiketa täysin viime vuosista ja kääntää näin uuden sivun elämässäni. Pyhien jälkeen alkaakin uuden vuoden odotus, jota varten minulla alkaa olemaan liuta lupauksia rustattuna ylös. Näistä ajattelin tehdä postauksen erikseen.

Tällä hetkellä näin ollen elän vain itselleni.

Teille lukijoille haluan toivottaa oikein ihanaa ja rauhallista joulua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top