PERSOONALLISUUSTESTIN MUKAAN OLEN…

Facebookin alkumetreillä ihmisillä oli tapana tehdä erilaisia testejä kuten ”mikä leipä olet?” tai ”mistä rikoksesta jäät kiinni 50 vuotiaana?”. Myönnettäköön, että tein näitä ihan huolella (facebookin muistojen mukaan). Toki näitä testejä löytyy edelleen, mutta mielestäni kulta-ajat ovat jo takanapäin.

Sairaana ollessani päädyin monen mutkan kautta Namaste.fi -sivun persoonallisuustestiin ja tämä oli mielestäni oikeasti mielenkiintoinen ja kattava, joten ajattelin jakaa tämän teidän kanssa!

Tässä testissä valitset siis 3 vaihtoehdosta sen joka kuvaa sinua parhaiten ja näitä valintakierroksia on 3.

Kuva: Namaste.fi

Sivuston mukaan on olemassa 9 eri persoonallisuustyyppiä. Testin mukaan olen 7 – innostuva suunnittelija sekä 8 – vahva vaikuttaja.

Innostuva suunnittelija

Parhaimmillaan: iloinen, idearikas ja monipuolinen

Huonoimmillaan: levoton, keskittymiskyvytön ja kärsimätön

7-tyyppiä motivoi suunnittelu ja miellyttävät vaihtoehdot: ”Minusta on hauskaa suunnitella uusia mielenkiintoisia asioita. Nautin innostavista ideoista ja uusista mahdollisuuksista. Toivon elämääni vaihtelua ja sopivasti jännittävää seikkailua.”

Vahva vaikuttaja

Parhaimmillaan: vahva, suurisydäminen ja suojelevainen

Huonoimmillaan: vaativa, määräilevä ja pelottava

8-tyyppiä motivoi vastuu ja johtavassa roolissa oleminen: ”Minä haluan päättää asioista ja olla vastuussa. Sanon yleensä suoraan sen, mitä tarkoitan, ja olen myös sanani mittainen. Kunnioitan rehellisyyttä ja oikeudenmukaisuutta ja pyrin toimimaan arvojeni mukaisesti.”

Minua kiinnostaisi teidän testivastaukset! Kommentoi alle mitä persoonallisuustyyppiä edustat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top